Få elektronisk hjælp til at planlægge virksomhedens møder

Der kan være en pæn del logistik forbundet med at sætte møder op med folk udefra og lokale medarbejdere. Man skal vide, om de involverede har tid, og om der er et mødelokale til rådighed i virksomheden. Det kan man nemt komme til at bruge en hel del tid på. Tid, som kunne være blevet brugt på vigtigere ting. Alt det logistiske arbejde kan også sætte sig som klumper i det flow, man ellers har kørende. Med elektronisk planlægning bliver det hele lettere.

Pronestor har en række elektroniske løsninger på logistiske udfordringer i moderne virksomheder. Pronestor Planner giver overblik og bedre mødeplanlægning, fordi programmet registrerer al aktivitet og synkroniserer medarbejdernes kalendere, samtidigt med at det har overblik over hvilke mødelokaler, der er ledige på et hvilket som helst tidspunkt. Man skal blot huske at give systemet besked, men det foregår meget nemt og enkelt.

Det hele er sat op og konstrueret således, at virksomhedens medarbejdere sparer tid, og kan blive i det gode flow, mens systemet klarer logistikken omkring mødeplanlægning.

Se det rullet ud og demonstreret

Hos Pronestor kan du bestille en demo, som viser det hele på en enkel og letforståelig måde, så du også kan se de specifikke fordele for din virksomhed. Det gode overblik gør mødeplanlægning meget lettere. Man kan se både kalendere og tilgængelige lokaler og skrive invitationer i samme system, det er en kæmpe fordel og en kilde til stor effektivitet. Når man sparer tid, så frigives der ressourcer til vigtigere opgaver. Dette giver virksomheden mulighed for at vækste og ekspandere yderligere.

Brug det dagligt

Når man dagligt bruger Pronestors systemer til blandt andet mødeplanlægning, så oplever man at de vokser ind i ens flow og bliver en naturlig del af de redskaber man i øvrigt benytter. Det er lidt ligesom en ny bil. Når man har lært den at kende, så lægger man slet ikke mærke til, hvordan man kører den. Det hele er kommet ind under huden, så man ikke behøver at tænke så meget over hver eneste handling, men kan koncentrere sig om det væsentlige.

Relaterede

Nyeste

Valg af SUP board – Hvad skal jeg vælge og hvorfor?

SUP boards, eller Stand Up Paddle boards, er blevet meget populære i de senere år. De er sjove at bruge og er god motion....

Disse biler er bedst at lease

Leasing er en populær finansieringsform for biler, da det giver flere fordele i forhold til at købe en bil kontant. Men hvilke biler er...

Militær-inspirerede bukser – sådan styler du dem

Militær-inspirerede bukser eller cargo bukser, som de også bliver kaldt, er en af de store trends i modeverdenen lige nu. De er behagelige, praktiske...