Gå efteråret i møde med en ny garderobe

Sommeren går på hæld, og snart er det tid til at pakke shorts og kortærmede Carhartt t-shirts væk for vinteren. Så skal de varmere beklædningsgenstande findes frem, men måske er du træt af at se på de samme gamle bukser og skjorter endnu en sæson, eller måske er tøjet decideret slidt. Så er det tid at komme ud og få svinget dankortet i en tøjbutik.

Når garderoben skal fornyes, er der flere indsatsområder, man kan se på, og det dykker vi ned i her i artiklen. Læs med, hvis du også har brug for at få noget nyt på hylderne, inden efteråret er over os.

Bukser

Bukser har man altid brug for, og her bør du sørge for at have nogle til forskellige lejligheder. De Carhartt bukser, du går i på arbejdet, er måske ikke dem, du vil tage på til fest. Ligeledes bør du også have nogle bukser til at gå til dine fritidsaktiviteter i.

Skjorter

Også skjorter bør du prioritere at bruge penge på, når garderoben skal fornyes. Til efteråret og vinteren er det mest oplagt med langærmede Carhartt skjorter, så dem kan du med fordel købe et par stykker eller flere af. Også her gælder det om at sørge for at få købt til både arbejde, fritid og festlige lejligheder. Havearbejde behøver du ikke købe nyt til, her kan du bruge en gammel skjorte.

Jakke

En god Carhartt jakke kan holde i mange år, så måske er det ikke nødvendigt for dig at forny denne del af din garderobe. Er den gamle slidt, er der dog ingen vej udenom. Her kan du med fordel vælge en jakke, du kan bruge til alle lejligheder, altså både arbejde, fritid og fest. En jakke er trods alt en lidt større udskrivning end for eksempel et par bukser eller en skjorte, og det er ikke nødvendigt med en jakke til alle anledninger.

Med denne lille guide er du klædt på til at tage på indkøb og få købt nyt, så du er klar til den kommende sæson, hvad enten det gælder bukser, skjorter eller måske en ny jakke.

Relaterede

Nyeste

Du bliver forelsket i den nye Volvo XC60

En bil er ikke bare en bil. Det er den mange af os lader os transportere i når vi skal på arbejde, i skole,...

Find en lækker t-shirt fra Polo Ralph Lauren online

Det er ikke nogen underdrivelse at påstå at herremoden har dannet vilde forgreninger gennem de seneste 20-30 år. Man kan i dag være modebevidst...

Find Fords bud på en skøn familiebil på nettet

Når man skal købe ny bil, så er det vigtigt, at man har klarhed over, hvad den skal kunne. Er man single og bor...