Hemmeligheden bag at Vælge de Rigtige Gummistøvler

Noget tøj er sjovt at tage på shoppingtur efter. Personlige elsker jeg eksempelvis at tage ud for at købe kjoler. Jeg elsker følelsen af, at prøve en virkeligt lækker kjole på. Når jeg ser mig i spejlet, så føler jeg mig som en million. Jeg kan let bruge flere timer på, at hoppe i den ene kjole efter den anden. Hver kjole er lidt som et slags eventyr. Jeg forestiller mig de arrangementer jeg kunne tage til, med kjolen på, og hvor selvsikker jeg ville føle mig. Når tøj har positive associationer, eller hænger sammen med ens drømme, så er det en fryd at shoppe.s

Gummistøvler er dog knap så spændende. Når jeg er ude for at købe gummistøvler, så er det typisk bare noget, jeg gerne vil have overstået. Specielt før i tiden var det noget jeg hadede. De gammeldags gummistøvler er nemlig utroligt grimme og kiksede. Det er bare de her kæmpe grønne monstre, der sluger ens fødder og ben. Der er ikke rigtigt nogen af de scenarier, hvor jeg har brug for at tage gummistøvler på, som jeg drømmer om. Jeg kan altså ikke se mig i spejlet, og drømme om alle de gange i fremtiden, jeg vil have glæde af gummistøvlerne.

Gummistøvler handlere mere om det praktiske, end om moden. Når man køber et par gummistøvler, så er det udelukkende fordi, at de ikke er til at undvære her i Danmark. Vi har virkeligt mange dage med regnvejr, og det kan sagtens vare i flere timer. Man er altså nødt til at have noget fodtøj der gør, at man kan bevæge sig rundt udenfor, selvom det regner. Jeg har prøvet alle mulige vandafvisende sprays, og lignende produkter, på mine sko. De bedste af den slags produkter kan måske holde mine fødder tørre i en time eller to. Men lige pludseligt holder det op med at virke, og så er både sokker og fødder gennemblødte. Det er virkeligt noget der kan ødelægge ens dag. Man kommer altså ikke udenom, at eje et par gummistøvler.

Mode og gummistøvler kan dog godt gå hånd i hånd. Det har diverse danske designere bevist med deres moderigtige gummistøvler. Det er egentligt ikke nogen overraskelse, at det er danske designere, er er i front her. Få lande har ligeså uforudsigeligt og regnfyldt vejr, som vi har her i Danmark. Designere fra andre lande er altså typisk ikke motiverede til at innovere på regntøj og gummistøvler. De danske designere møder dog det danske vejr hver eneste dag, og forstår de daglige udfordringer. De må også have været frustrerede over, at gummistøvler var så kedelige og grimme. Hvad end der har motiveret dem, så har det i hvert fald virket! De danske designere har formået at gøre det sjovt og spændende for mig, at købe gummistøvler.

Relaterede

Nyeste

Gennemgang af Ralph Lauren – Designer Tøjet

Ralph Lauren er et amerikansk luksusmærke, der er blevet berømt i hele verdenen for sin ikoniske design og raffinerede stil. Ralph Lauren startede også...

Brunello – En dyb og kompleks italiensk vin

Hvis du elsker vin og leder efter noget andet og spændende, bør du prøve Brunello. Dette er en italiensk vin med en dyb smag...

Syoss Shampoo – Dit produkt vil revolutionere dit hårplejeroutine!

Hvordan kan du som forbruger vælge mellem alle de forskellige shampoo-mærker på markedet? Det kan være en svær opgave. Du har brug for et...