Lav selv din egen smoothie

Det er vældig populært med smoothies, og det er der mange gode grunde til, for en smoothie er en ren bombe af vitaminer, som giver dig et boost og forsyner dig med god energi på en sund og nærende måde. En smoothie kan bestå af mange ingredienser. Der findes mange færdigblandede smoothies på markedet, men den bedste smoothie er den, du laver selv, direkte fra friske frugter og grøntsager. Her får du den ægte smag af sund livsstil.

En blender er helt uundværlig, hvis du vil lave dine egne smoothies. Når du anskaffer dig en ny blender, så er der mange faktorer, der spiller ind for, hvilken model der er den rigtige for dig. Du kan købe en blender, som har indbyggede programmer, der hjælper dig, når du skal lave smoothies eller supper. Der findes også modeller, du selv skal styre og freestyle på. Vælg altid en blender af god kvalitet. Det er slet ikke lige meget, hvilken model du vælger.

Flere kriterier at vælge efter

Nogen elsker at stå og nørkle længe med deres smoothie og bruger gerne meget tid på det. Andre vil gerne have smagen af en frisklavet smoothie, men gider ikke at bruge timer på at lave den. Her spiller sådan noget som rengøringsvenlighed ind. Hvis du er den sidste type, så kan det være, at du aldrig får lavet din smoothie, simpelthen fordi tanken om at skulle rengøre din blender forhindrer dig i at komme i gang.

Man skal orke at lave sin smoothie, ellers kan det være lige meget. En blender, som er nem at rengøre, gør det langt nemmere at komme i gang med at lave sin smoothie. Det er et faktum. Og det skal man tage alvorligt, hvis ikke man er typen, der nyder den langsomme proces.

Kvalitet spiller en rolle

En blender skal kunne holde til at blive brugt. Køb derfor en blender, der ikke går i stykker efter fjorten dage. Det er på dette felt som med så meget andet: det kan ikke betale sig at gå på

Relaterede

Nyeste

Du bliver forelsket i den nye Volvo XC60

En bil er ikke bare en bil. Det er den mange af os lader os transportere i når vi skal på arbejde, i skole,...

Find en lækker t-shirt fra Polo Ralph Lauren online

Det er ikke nogen underdrivelse at påstå at herremoden har dannet vilde forgreninger gennem de seneste 20-30 år. Man kan i dag være modebevidst...

Find Fords bud på en skøn familiebil på nettet

Når man skal købe ny bil, så er det vigtigt, at man har klarhed over, hvad den skal kunne. Er man single og bor...