Militær-inspirerede bukser – sådan styler du dem

Militær-inspirerede bukser eller cargo bukser, som de også bliver kaldt, er en af de store trends i modeverdenen lige nu. De er behagelige, praktiske og så kan de styles på mange forskellige måder. Her får du inspiration til, hvordan du kan style militær-inspirerede bukser.

Militær-inspirerede bukser med overdel i camouflage

En af de mest populære måder at style militær-inspirerede bukser på er ved at matche dem med en overdel i camouflage. Det giver et fedt og afslappet look, der er perfekt til hverdag. Camouflage-printet er også et hit i år, så det er en win-win situation. Du kan style dine militær-inspirerede bukser med en T-shirt eller en bluse i camouflage-print, men du kan også vælge en neutral farve som grå, hvid eller sort. På den måde kan du let variere dit look.

Militær-inspirerede bukser med en blazer

Militær-inspirerede bukser er også utroligt velegnede til et mere formelt look. Det er faktisk muligt at style dem, så de er egnede til både hverdag og fest. En af de bedste måder at style militær-inspirerede bukser på til et formelt look, er ved at matche dem med en blazer. Det er især en god idé, hvis du vælger en blazer i en farve som grå, blå eller sort. På den måde kan du nemt skabe et stilrent og elegant look.

Militær-inspirerede bukser med en sweater

Militær-inspirerede bukser er utroligt behagelige, og det er faktisk en af grundene til, at de er så populære. De er perfekte til at tage på arbejde eller på en længere rejse, hvor du skal være på benene i længere tid. En af de bedste måder at style militær-inspirerede bukser på, er ved at matche dem med en sweater. Det giver et afslappet og behageligt look, der er perfekt til hverdag. Du kan vælge en sweater i en neutral farve som grå, hvid eller sort, eller du kan vælge en sweater med et print.

Militær-inspirerede bukser med en kjole

Militær-inspirerede bukser er faktisk ikke kun forbeholdt til hverdag. De er faktisk også meget velegnede til at style sit outfit til fest. En af de bedste måder at style militær-inspirerede bukser på til fest, er ved at matche dem med en kjole. Det er især en god idé, hvis du vælger en kjole i en farve som grå, blå eller sort. På den måde kan du nemt skabe et stilrent og elegant look.

Relaterede

Nyeste

Valg af SUP board – Hvad skal jeg vælge og hvorfor?

SUP boards, eller Stand Up Paddle boards, er blevet meget populære i de senere år. De er sjove at bruge og er god motion....

Disse biler er bedst at lease

Leasing er en populær finansieringsform for biler, da det giver flere fordele i forhold til at købe en bil kontant. Men hvilke biler er...

Find dit perfekte rejsemål med vores kort over Europa

Rejseplanlægning kan være en stor udfordring, især hvis du ikke ved hvor du skal rejse hen. Men fortvivl ikke, for med et kort over...